Henkilökunta

Henkilöstö

Olemme paras kampaamo Helsingissä sinulle, jos arvostat esimerkiksi hyvää sijaintia. Sijaitsemme hyvien kulkuyhteyksien päässä Kampissa, muutaman minuutin kävelymatkan päässä Kampin metroasemasta, monien liikenneyhteyksien varrella. Olemme hyvä valinta sinulle myös, jos arvostat rauhallista ympäristöä, hyvää ammatillista osaamista ja pitkää kokemusta alalta.


Parturi-kampaaja, Kampaajamestari
Päivi Lind – Henkilökohtainen varausnumero 044 050 3553

Olen paras parturi-kampaaja sinulle, jos arvostat huolellista, ammattimaista ja silti reipasta työskentelyä. Olen erittäin intohimoinen työssäni, ja korkean ammattitaitoni osoituksena on esimerkiksi Kampaajamestarin ammattitutkinto. Erityisesti pidän värjäyksistä ja leikkauksista, ja värien vaikutusajalla saat kätevästi vaikkapa ripsien ja kulmien värjäyksen. Myös kampaukset ja meikkaukset ovat lähellä sydäntäni.

Vapaa-ajalla harrastan mielelläni urheilua ja lenkkeilen koirani kanssa. Lataamme mieheni kanssa akkuja mökillä puuhaillen ja ulkoillen. Hyvä ruoka sekä rauhallinen oleilu ystävien ja perheen kanssa ovat parasta arjessa.

Vaihteleva työ ja erilaiset ihmiset tuovat kiinnostusta arkipäiviin. Päivääkään en kampaajan työssäni vaihtaisi pois. Tyytyväinen asiakas on paras palkintoni, ja se on aina tavoitteeni. Kuuntelen asiakkaani toiveita ja kunnioitan niitä. Halutessasi annan mielelläni vinkkejä pieneen uudistumiseen tai kokonaisvaltaiseenkin mallinmuutokseen.

Salon Piazza

Salon Piazza