Henkilökunta


Salon Piazza on hyvä kampaamovalinta sinulle, jos arvostat rauhallista ympäristöä, korkealaatuista ammatillista osaamista ja pitkää kokemusta hiusalalta.  Sijaitsemme lisäksi hyvien kulkuyhteyksien varrella Kampissa, vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä Kampin metroasemasta. 

Parturi-kampaaja, Kampaajamestari, merkonomi
Päivi Lind – Henkilökohtainen varausnumero
044 050 3553

Olen paras parturi-kampaaja sinulle, jos arvostat huolellista, ammattimaista ja silti reipasta työskentelyä. Olen erittäin intohimoinen työssäni, ja korkean ammattitaitoni osoituksena on esimerkiksi Kampaajamestarin ammattitutkinto. Erityisesti pidän värjäyksistä ja leikkauksista, ja värien vaikutusajalla saat kätevästi vaikkapa ripsien ja kulmien värjäyksen. 

Vapaa-ajalla harrastan mielelläni urheilua ja lenkkeilen koirani kanssa. Sosiaalisen työn vastapainona lataamme mieheni kanssa akkuja mökillä puuhaillen ja ulkoillen. Hyvä ruoka sekä rauhallinen oleilu ystävien ja perheen kanssa ovat parasta arjessa.

Vaihteleva työ ja erilaiset ihmiset tuovat kiinnostusta arkipäiviin. Haluan luoda pitkiä asiakassuhteita, missä olen myös onnistunut hyvin. Päivääkään en kampaajan työssäni vaihtaisi pois. Tyytyväinen asiakas on paras palkintoni, ja se on aina tavoitteeni. Kuuntelen asiakkaani toiveita ja kunnioitan niitä. Halutessasi annan mielelläni vinkkejä pieneen uudistumiseen tai kokonaisvaltaiseenkin mallinmuutokseen.